Šminka

Šminka

Ko još ne voli suptilan način da istaknemo adute i prikrijemo nesavršenosti? Šminka se može koristiti u svakodnevnom životu ili za posebne prilike, kao što su venčanja, proslave ili nastupi, a u svakoj prilici je bitno da odaberemo kvalitetne proizvode i koristimo čiste alate za nanošenje istih kako bi se osigurao kvlaitet kože kroz godine.

Bitno je da razumemo da ne postoje univerzalno najbolji proizvodi jer se oni biraju upravo spram vašeg tena i odgovarajućih boja, kao i spram vaše određene teksture kože. Mlada koža, suva ili masna koža, koža srednjeg doba ili koža sa određenim problemom se ne mogu tretirati istom šminkom. Cilj profesionalnog šminkera je da utvrdi stanje vaše kože i spram potreba vam ponudi najbolji izgled za određenu priliku koji će se na vašoj koži zadržati nepromenjen u toku celog dana.

Kod nas možete rezervisati neku od sledećih usluga:

  • dnevna i noćna šminka
  • trajna šminka
  • japansko iscrtavanje obrva
  • svilene trepavice
  • ruski volumen

Trajna šminka je idealna za osobe koje žele dugotrajni izgled šminke, ali ne žele da svakodnevno nanose šminku ili troše novac na redovno kupovanje šminke. Osećaj sređenosti odmah nakon buđenja vam ostavlja dovoljno prostora da ne gubite vreme pre odlaska na posao tj. pre početka dana. Ova procedura se najčešće primenjuje na obrvama, usnama i očima uz sve popularnije japansko isrcratanje obrva.

Tehnika japanskog iscrtavanja obrva uključuje precizno iscrtavanje dlačica na obrvama, što rezultira prirodnim izgledom i trajnošću od 1-2 godine. Ovo je način da uz proceduru kojoj se posvetite jednom do dva puta u periodu od dve godine postignete izgled punih obrva, prirodnih obrva, savršeno oblikovanih za vaše lice.

Ovaj izgled upotpunite svilenim trepavicama koje su vrlo slične prirodnim trepavicama po teksturi i izgledu. Ovaj k ozmetički tretman koji se koristi za postizanje gustih, dugih i savršeno oblikovanih trepavica. Svilene trepavice se mogu birati u različitim dužinama, debljinama i oblicima, što omogućava da se prilagode individualnim željama i potrebama klijenta.

Galerija