Nega kose

Nega kose

Nega kose je veoma važna kako bi kosa bila zdrava, sjajna i jaka. Pored redovnog pranja, šišanja i korišćenja adekvatnih proizvoda pri svakom pranju i između pranja, postoji niz tretmana koje možete obaviti u našem salonu kako biste poboljšali kvalitet, jačinu i sveukupan utisak koji vaša kosa ostavlja.

Ovi tretmani su ciljano osmišljeni tako da imaju niz benefita po vašu kosu i potrebno je da ih sprovodi profesionalno lice, kako bi se dobio potpun efekat.

Tretmani koje možete dobiti u našem salonu su:

  • ·protiv opadanja kose
  • za masnu kosu
  • za hidrataciju
  • za dubinkso pranje (čiscenje dlake i temena glave)

 

Prilikom odabira tretmana koje pružamo, biramo samo aktivne sastojke koji poboljšavaju cirkulaciju krvi u koži glave i stimulišu rast kose, kao i one koji sadrže vitamine i minerale koji su neophodni za zdravlje kose. Kako bi se smanjila masnoća kose i sprečilo preterano lučenje sebuma, koriste se posebni preparati koji nisu agresivni i mogu sadržati sastojke poput pantenola, ekstrakta čajevca, hamamelisa ili koprive.

Za one koji se bore sa ozbiljnijim problemima sa kosom i kožom glave kao što je na primer alopecija areata, tretmani koje možete dobiti u profesionalnim kozmetičkim salonima mogu dati rezultate koje ne biste mogli da postignete sami i u kućnim uslovima.

Zdrava kosa je i hidrirana kosa! Kozmetička hidratacija, uljani tretmani, dubinska hidratacija ili keratin samo su neki od načina da vam pomognemo.

Pre primene bilo kog tretmana, potrebno je konsultovati se sa našim stručnjacima za kosu koji će utvrditi gde su vaše najslabije tačke i problemi i preporučiti adekvatan tretman. Uz redovnu negu i tretmane, masna kosa može biti uspešno tretirana i održavana zdravom i sjajnom!

Galerija