Masaža

Masaža

Stegnuti ste, provodite veliki deo dana u jednom položaju, imate bolove u nekom delu tela ili ste jednostavno pod stresom. Postoji veliki broj različitih vrsta masaža, koje se razlikuju po tehnici, intenzitetu pritiska, trajanju i ciljevima koje imaju. Masažu birate na osnovu vaših potreba a one se generalno dele na masaže koje se koristi za ublažavanje fizičkih tegoba, relaksaciju mišića, smanjenje stresa i poboljšanje opšteg zdravlja.

Kod nas možete rezervisati neku od sledećih masaža/tretmana:

  • relax masaža
  • terapeutska masaža
  • limfna drenaža
  • madero terapija

 

Relax masaža je namenjena smanjenju napetosti mišića i stresa te poboljšanju cirkulacije krvi u telu. Uobičajeno trajanje relax masaže je 60-90 minuta, a često se kombinuje s drugim vrstama masaža ili terapija. Masaža se može izvoditi na celom telu ili samo na određenim delovima, u zavisnosti o d potrebai želja klijenta.

Terapeutska masaža je oblik masaže koja se fokusira na lečenje određenih zdravstvenih problema, uključujući bolove u leđima, mišićnu napetost, sportske povrede i slično. Ova vrsta masaže se obično izvodi u medicinske svrhe, sa ciljem da se poboljša zdravlje i smanji bol u određenim delovima tela.

Limfna drenaža je tehnika masaže koja ima za cilj poboljšanje protoka limfe i obično se koristi u terapiji edema, limfedema, celulita, uklanjanja toksina iz organizma, poboljšanja cirkulacije i smanjenja upala. Limfna drenaža se obično izvodi na nogama i rukama, ali se može primeniti i na drugim delovima tela.

Madero terapija je vrsta masaže koja koristi drvene valjke različitih veličina i oblika za ciljano tretiranje različitih mišićnih grupa i smanjenje napetosti u mišićima. Ova tehnika masaže koristi se za poboljšanje cirkulacije, olakšavanje bolova u mišićima i smanjenje stresa. Terapeut koristi drvene valjke različitih veličina i oblika kako bi delovao na specifične delove tela, primjenjujući različite tehnike i pritisak.

Galerija