Pedikir

Pedikir

Za vas smo obezbedili uslugu estetskog ili medicinskog pedikira. Pedikir je tretman koji se primenjuje na stopalima i noktima na stopalima radi nege, lepote i zdravlja. Pedikir uključuje sečenje, oblikovanje i čišćenje noktiju, tretman stopala za hidrataciju kože, uklanjanje mrtve kože i nepravilnosti (infekcije, gljivice i drugi problemi), kao i lakiranje noktiju po želji.

Pedikir se izvodi u kozmetičkim salonima od strane profesionalnih kozmetičara ili pedikira. Nemojte pokušavati da odradite svaki pedikir sami, pogovoto ukoliko vam je cilj medicinski pedikir, a ne samo estetika, kako ne biste pogoršali stanje.

Kod nas možete rezervisati neku od sledećih usluga:

  • Estetski pedikir
  • Medicinski pedikir

 

Medicinski pedikir je tretman stopala koji se fokusira na tretiranje medicinskih problema, kao što su kurje oči, žuljevi, urasli nokti i gljivične infekcije. Tretman obuhvata uklanjanje oštećene kože, sečenje i oblikovanje noktiju, tretiranje žuljeva, kurjih očiju i drugih problema na stopalima. Osim toga, medicinski pedikir može uključivati i masažu stopala, hidrataciju kože i primenu krema i ulja za negu kože stopala. Ovaj tretman može biti koristan za one koji imaju problema sa suvom i ispucalom kožom stopala, grube pete, urasle nokte ili druge slične probleme.

Estetski pedikir je moguć i nakon medicinskog tretmana i tu smo da osvežimo vaša stopala bojama i dekoracijom po želji!

Galerija