Depilacija

Depilacija

Osećaj glatke kože je nezamenljiv u osećaju negovane, hidrirane i zdrave kože! U našem salonu možete obaviti depilaciju hladnim voskom svih delova tela, koja je prijatnija i više higijenska u odnosu na alternative. Recite ne brijačima i uraslim dlakama uz depilaciju u D&M kozmetičkom salonu.

Kod nas možete rezervisati neku od depilacija hladnim voskom:

  • obrve i nausnice
  • noge
  • ruke
  • stomak

 

Hladni vosak (vosak se nalazi u patroni koju prislonimo na kožu) se nanosi na kožu u tankom sloju, a potom se uklanja trzanjem u suprotnom smeru rasta dlačica, trakom za depilaciju. Ova metoda daje dugotrajne rezultate i osećaj glatke kože koji traje nedeljama i može se koristiti na svim delovima tela i za uklanjanje svih tipova dlačica.Tretman za kontinuiran osećaj glatke kože preporučujemo da obavljate jednom mesečno.

Nakon tretmana, na tretiranu regiju možete nanesti hidratantnu kremu ili gel za umirivanje kože. Na taj način ćete ublažiti pojavu crvenila i pružiti koži neophodnu negu.

Ukoliko tretman ponovite više meseci u nizu, primetićete da koren dlake znatno slabi i depilacija postaje gotovo bezbolna. Depilacija hladnim voskom ni na koji način neće oštetiti kožu a vosak se nakon svake depilacije baca zajedno sa trakama, što ovaj tretman čini higijenskim.

Galerija