Nokti

Nokti

U našem salonu možete ulepšati svoje nokte i pružiti im negovan izgled koji po vašem izboru može biti sveden i elegantan, kao i upadljiv i efektan. Tu smo da ispunimo sve vaše želje estetskog manikira i da vaše nokte dekorišemo uz širok spektar boja i tehnika. Naši manikiri mogu da ostvare sve vaše ideje.

Kod nas možete rezervisati neku od sledećih usluga:

  • ojačavanje prirodnih noktiju
  • izlivanje
  • manikir
  • gel lak
  • iscrtavanje noktiju

Ukoliko volite svoje prirodne nokte ali smatrate da su slabi i često se lome i pucaju pri obavljanju svakodnevnih poslova, ojačavanje noktiju je savršen izbor. Ojačavanje prirodnih noktiju možete čak i poboljštia zdravlje noktiju i učiniti ih otpornijim na pucanje i lomljenje. Ojačavanje prirodnih noktiju se radi gelovima za nokte, akrilom, fiber gelom itd. a mora ga obavljati stručno lice u salonu uz korišćenje kvalitetnih proizvoda kako bi se izbegla oštećenja.

Ukoliko vaši prirodni nokti ne zadovoljavaju željeni oblik, dužinu i izgled, za vas radimo izlivanje! Za ovaj proces se najviše koristi gel i možete sami odabrati željenu dužinu i oblik. Ovi nokti su jaki, otporni na svakodnevno habanje ali se moraju redovno održavati u profesionalnim uslovima kako bi se osiguralo zdravlje prirodnog nokta koji je ispod materijala.

Bilo da radimo sa vašim prirodnim noktima ili izlivenim noktima,mogućnosti isrcrtavanja noktiju su neograničene! Napomena: prilikom zakazivanja termina, naglasite koja se tehnika radi i da li imate posebne dekorativne zahteve kako bismo osigurali da se za vaš tretman odredi odrovarajući termin.

Tu smo i za sve naše klijente koji vole negovan i prirodan izgled, za vas vršimo uslugu manikira sa uklanjanjem zanoktica, poliranjem nokta i završnim sjajem.

Galerija